Jump to content

Open! Post Bugs here


Recommended Posts

 

48 minutes ago, Shawn said:

I reset the Light layout, so if you want it again, please re-select it at the bottom left of any page,

As I use the light layout, thank you for explaining what happened.

Reverted to Light, and so far it's business as usual (E.g. my custom search still works)—no bugs.

Edited by sketchley
Link to post
Share on other sites

Looks like we lost the spoiler option on both the laptop and mobile/cell phone versions of the board.

But no issues with photos:

  • Either as attachments from our computers or devices:

229154872_Stealth(F-FPonFlexi).thumb.JPG.82809425d19e9e006195e13804be7582.JPG

  • Or from our personal MW galleries or old attachments:

large.1478785450_AttackModeChestOut.JPG.7e3cf6663bb424ebdc0cdd0c5d188d09.JPG

And slurmty frakks crap-heads. . . censors are working. :lol:

Edited by Mog
Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Mog said:

Looks like we lost the spoiler option on both the laptop and mobile/cell phone versions of the board.

The posting options need to be restored on desktop as well.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...